Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë shenjat klinike kryesore të mungesës së ujit ?


Cilat janë shenjat klinike kryesore të mungesës së ujit ?

Shenjat klinike kryesore të mungesës së ujit janë: etja, gjuha e thatë, turgori i zvogluar i lëkurës dhe ndezja e syve.

mungesa e ujit shenjat klinike,dehidrimi shenjat dhe simptomat

Cilat janë shenjat klinike kryesore të mungesës së ujit ?

Shenjat klinike kryesore të mungesës së ujit janë: etja, gjuha e thatë, turgori i zvogluar i lëkurës dhe ndezja e syve.

mungesa e ujit shenjat klinike,dehidrimi shenjat dhe simptomat
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi