Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë llojet e tumoreve të gjirit ?

Cilat janë llojet e tumoreve të gjirit ?

Llojet e tumoreve të gjirit janë:fibroadenoma,tumor phylloides,papilloma intraductale dhe carcinoma mamae.


kanceret e gjirit dhe llojet e kancerit te gjirit,gjiri dhe kanceri,tipet e kancerit te gjirit
Cilat janë llojet e tumoreve të gjirit ?

Llojet e tumoreve të gjirit janë:fibroadenoma,tumor phylloides,papilloma intraductale dhe carcinoma mamae.


kanceret e gjirit dhe llojet e kancerit te gjirit,gjiri dhe kanceri,tipet e kancerit te gjirit
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi