Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë karakteristikat e tumoreve beninje ?

Karakteristikat e tumorëve beninj janë:

- kanë rritje të ngadalshme dhe janë të kufizuar me kapsulë,

- nuk përhapen në indin për rreth, por vetëm shtyjnë për anash, por nuk infiltrojnë,

- nuk ka përhapje limfogjene dhe hematogjene,

- mund të shkaktojnë simptome të caktuara si rezultat i madhësisë së tumorit ose shtypjes në
indet për rreth,

- nuk ka recidive pas heqjes së tumorit.

tumoret beninje dhe karakteristikat,me qka karakterizohet tumoret beninje,tumori beninj karakteristikat e tyre,me qfare karakterizohen tumoret beninje,
Karakteristikat e tumorëve beninj janë:

- kanë rritje të ngadalshme dhe janë të kufizuar me kapsulë,

- nuk përhapen në indin për rreth, por vetëm shtyjnë për anash, por nuk infiltrojnë,

- nuk ka përhapje limfogjene dhe hematogjene,

- mund të shkaktojnë simptome të caktuara si rezultat i madhësisë së tumorit ose shtypjes në
indet për rreth,

- nuk ka recidive pas heqjes së tumorit.

tumoret beninje dhe karakteristikat,me qka karakterizohet tumoret beninje,tumori beninj karakteristikat e tyre,me qfare karakterizohen tumoret beninje,
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi