Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë indikacionet për pneumonektomi ?


Cilat janë indikacionet për pneumonektomi ?

Indikacionet për pneumonektomi janë: kanceri i bronkut, absceset multiple të mushkërive, tuberkuloza e mushkërisë në njërën anë dhe bronkiektazitë.


kush jane indikacionet per pneumonektomi,indikacionet e pneumoektomise

Cilat janë indikacionet për pneumonektomi ?

Indikacionet për pneumonektomi janë: kanceri i bronkut, absceset multiple të mushkërive, tuberkuloza e mushkërisë në njërën anë dhe bronkiektazitë.


kush jane indikacionet per pneumonektomi,indikacionet e pneumoektomise
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat