Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë dy format e vitaminës A që gjenden në ushqim ?


Cilat janë dy format e vitaminës A që gjenden në ushqim ?

 Dy forma të vitaminës A  që gjenden  në ushqim janë : retinoli dhe karoteni

Lexo më shumë: Vitamina A

format e vitamines A,vitamina A dhe format e saj

Cilat janë dy format e vitaminës A që gjenden në ushqim ?

 Dy forma të vitaminës A  që gjenden  në ushqim janë : retinoli dhe karoteni

Lexo më shumë: Vitamina A

format e vitamines A,vitamina A dhe format e saj
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi