Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë distrofitë e proteinave të thjeshta ?


Cilat janë distrofitë e proteinave të thjeshta ?

Distrofitë e proteinave të thjeshta janë:distrofia granulare,distrofia vakuolare(hidropike),hijalinoza dhe amiloidoza.

Cilat janë distrofitë e proteinave të thjeshta ?

Distrofitë e proteinave të thjeshta janë:distrofia granulare,distrofia vakuolare(hidropike),hijalinoza dhe amiloidoza.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat