Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kush e beri konceptin e sinusit dhe kosinusit ne trigonometri ?


Kush e beri konceptin e sinusit dhe kosinusit ne trigonometri ?

Për herë të parë koncepti i sinusit dhe i kosinusit në trigonometri është futur nga shkencëtari arab Batani.
loading...

Kush e beri konceptin e sinusit dhe kosinusit ne trigonometri ?

Për herë të parë koncepti i sinusit dhe i kosinusit në trigonometri është futur nga shkencëtari arab Batani.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat