Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Hurmat dhe shendeti
Imam Ibën Kajimi lidhur me hurmat ka thënë: Ato e forcojnë mëlçinë, zbusin njeriun dhe shtojnë fuqinë në marrëdhëniet seksuale po ashtu shërojnë acarimin e fytit.

Ndërsa atyre që nuk e kanë mësuar si ushqim sikurse çifutët, krishterët dhe qafirët tjerë u shkaktojnë pengesa, ua dëmtojnë dhëmbët, u sjellin kokëdhimbje dhe u prishin bajamet.

Ai është produkti më ushqyes i trupit, pavarësisht forma se si konsumohet, ndërsa konsumimi në formë të lëngshme (të shtypura) në përditshmëri i dobëson, pakëson ose i asgjëson mikrobet. Hurma është pemë, ushqim, pije dhe ëmbëlsirë.Imam Ibën Kajimi lidhur me hurmat ka thënë: Ato e forcojnë mëlçinë, zbusin njeriun dhe shtojnë fuqinë në marrëdhëniet seksuale po ashtu shërojnë acarimin e fytit.

Ndërsa atyre që nuk e kanë mësuar si ushqim sikurse çifutët, krishterët dhe qafirët tjerë u shkaktojnë pengesa, ua dëmtojnë dhëmbët, u sjellin kokëdhimbje dhe u prishin bajamet.

Ai është produkti më ushqyes i trupit, pavarësisht forma se si konsumohet, ndërsa konsumimi në formë të lëngshme (të shtypura) në përditshmëri i dobëson, pakëson ose i asgjëson mikrobet. Hurma është pemë, ushqim, pije dhe ëmbëlsirë.
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi