Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

"Fotografite" film nje minutesh

"Fotografite" film nje minutesh. Skenari dhe regjia: Ben Apolloni

Luajne: Labinot Lajçi & Adriana Morina

Kamera dhe montazhi: Ersin Shamli

Ky film eshte punuar per provimin e lendes Regji televizive.
"Fotografite" film nje minutesh. Skenari dhe regjia: Ben Apolloni

Luajne: Labinot Lajçi & Adriana Morina

Kamera dhe montazhi: Ersin Shamli

Ky film eshte punuar per provimin e lendes Regji televizive.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat