Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka studion Patologjia ?


Çka studion Patologjia ?

Patologjia eshte shkence qe studion mekanizmat e demtimit te qelizave,indeve,organeve dhe ndryshimet morfologjike qe jane baze per semundjet.

qka eshte patologjia,patologjia shqip,me qka merret patologjia,patologjite,patologjia ne shqip,

Çka studion Patologjia ?

Patologjia eshte shkence qe studion mekanizmat e demtimit te qelizave,indeve,organeve dhe ndryshimet morfologjike qe jane baze per semundjet.

qka eshte patologjia,patologjia shqip,me qka merret patologjia,patologjite,patologjia ne shqip,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat