Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka përfshinë rehabilitimi mjekësor ?


Çka përfshinë rehabilitimi mjekësor ?

Rehabilitimi mjekësor përfshin ndërrmarjen e të gjitha masave mjekësore si: shërimin medikamentoz,aplikimin e terapisë fizikale,shfrytëzimin e mejtëve ndihmëse ortopedike etj. me qëllim që personit të pa aftë t'i mundësohet shërimi si dhe kthimi në familje dhe shoqëri.

rehabiltimi mjekesor dhe perfshirja e tij,kush hyn ne rehabiltimin mjekesor,rehabiltimet mjekesore

Çka përfshinë rehabilitimi mjekësor ?

Rehabilitimi mjekësor përfshin ndërrmarjen e të gjitha masave mjekësore si: shërimin medikamentoz,aplikimin e terapisë fizikale,shfrytëzimin e mejtëve ndihmëse ortopedike etj. me qëllim që personit të pa aftë t'i mundësohet shërimi si dhe kthimi në familje dhe shoqëri.

rehabiltimi mjekesor dhe perfshirja e tij,kush hyn ne rehabiltimin mjekesor,rehabiltimet mjekesore
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat