Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka eshte diferencimi i qelizave tumorale ?


Çka eshte diferencimi i qelizave tumorale ?

Diferencimi nenkupton shkallen e ngjashmerise strukturale dhe funksionale te qelizave tumorale me qelizen ame.

Sa me e madhe te jete kjo ngjashmeri aq me beninj do te jete tumori dhe anasjelltas.

qka eshte diferencimi i tumoreve,tumori dhe diferencimi i tij,diferencimi i qelizave tumorale

Çka eshte diferencimi i qelizave tumorale ?

Diferencimi nenkupton shkallen e ngjashmerise strukturale dhe funksionale te qelizave tumorale me qelizen ame.

Sa me e madhe te jete kjo ngjashmeri aq me beninj do te jete tumori dhe anasjelltas.

qka eshte diferencimi i tumoreve,tumori dhe diferencimi i tij,diferencimi i qelizave tumorale
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi