Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane tipet e shokut per nga pikepamja etiopatologjike ?


Cilat jane tipet e shokut per nga pikepamja etiopatologjike ?

Tipet e shokut per nga pikepamja etiopatologjike jane: kardiogjen, hipovolemik, septik dhe neurogjen.

llojet e shokut nga etiologji,shoku dhe tipet e shokut,kush jane llojet e shokutCilat jane tipet e shokut per nga pikepamja etiopatologjike ?

Tipet e shokut per nga pikepamja etiopatologjike jane: kardiogjen, hipovolemik, septik dhe neurogjen.

llojet e shokut nga etiologji,shoku dhe tipet e shokut,kush jane llojet e shokut


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat