Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë elementet qelizore të inflamacionit kronik ?


Cilat janë elementet qelizore të inflamacionit kronik ?

Elementet qelizore të inflamacionit kronik janë: makrofagët,limfocitet dhe plazma-qelizat apo monocitet.

Cilat janë elementet qelizore të inflamacionit kronik ?

Elementet qelizore të inflamacionit kronik janë: makrofagët,limfocitet dhe plazma-qelizat apo monocitet.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat