Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane elementet qelizore te inflamacionit ?


Cilat jane elementet qelizore te inflamacionit ?

Elementet qelizore te inflamacionit jane:

Qelizat intravaskulare si:leukocitet,limfocitet,monocitet,trombocitet.

Qelizat e indit lidhor:mastocitet,fibroblastet dhe makrofaget.


kush jane elementet qelizore te inflamacionit,qelizat e inflamacionit,inflamacioni dhe qelizat

Cilat jane elementet qelizore te inflamacionit ?

Elementet qelizore te inflamacionit jane:

Qelizat intravaskulare si:leukocitet,limfocitet,monocitet,trombocitet.

Qelizat e indit lidhor:mastocitet,fibroblastet dhe makrofaget.


kush jane elementet qelizore te inflamacionit,qelizat e inflamacionit,inflamacioni dhe qelizat
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat