Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane dy tipet e kalcifikimit patologjik ?


Cilat jane dy tipet e kalcifikimit patologjik ?

Dy tipet e kalcifikimit patologjik jane: kalcifikimi distrofik dhe kalcifikimi metastatik.

Shih edhe:

Kalcifikimi distrofik

Kalcifikimi metastatik

 


Cilat jane dy tipet e kalcifikimit patologjik ?

Dy tipet e kalcifikimit patologjik jane: kalcifikimi distrofik dhe kalcifikimi metastatik.

Shih edhe:

Kalcifikimi distrofik

Kalcifikimi metastatik

 

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat