Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Thana dhe shëndeti


Kokrrat e thanës përmbajnë rreth 9% sheqer, acide organike, vitaminë C etj.

Thanat jo vetëm që hahen të freskëta, por ato bëhen marmelatë etj.

Gjethet dhe lëvorja e thanës përmbajnë rreth 10-15% taninë.

Iu këshillohet kryesisht personave që kanë probleme me diarrenë.

Kuron:

1-Diarrenë
2-Ekzemën
3-Normalizon qarkullimin e gjakut
4-Rregullon metabolizmin

Kokrrat e thanës përmbajnë rreth 9% sheqer, acide organike, vitaminë C etj.

Thanat jo vetëm që hahen të freskëta, por ato bëhen marmelatë etj.

Gjethet dhe lëvorja e thanës përmbajnë rreth 10-15% taninë.

Iu këshillohet kryesisht personave që kanë probleme me diarrenë.

Kuron:

1-Diarrenë
2-Ekzemën
3-Normalizon qarkullimin e gjakut
4-Rregullon metabolizmin
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi