Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Si të përgatisim një pomadë kundër kallove

Si të përgatisim një pomadë kundër kallovePër të hequr apo larguar kallot mund të pergatisim vetë një pomadë duke shfrytezuar hudhrën.

Pergatitni këtë pomade që ta përdorni para se te shkoni të flini.

Merrni dy thelpinj hudhre pastaj vendosni në një enë pas kësaj filloni t'i shtypni deri sa të formohet një trajtë qulli i hudhrës.

I shtoni një lugë kafeje me vaj ulliri të nxehur dhe perzjejeni vazhdimisht deri sa të formohet një pomadë e trashë.

Sapo të jetë gati lyeni me pomadën vendin ku keni kallon dhe fashojeni me një gazë.

Përsëriteni ketë çdo mbrëmje derisa kalloja të shkëputet dhe të hiqet nga vendi ku është paraqitur.

Si ti largojme kallot,si ti sherojme kallot,sherimi i kallove,kallot dhe sherimi,sherimi i kallove,si largohen kallot,kalloja dhe sherimi i tyre
loading...
Si të përgatisim një pomadë kundër kallovePër të hequr apo larguar kallot mund të pergatisim vetë një pomadë duke shfrytezuar hudhrën.

Pergatitni këtë pomade që ta përdorni para se te shkoni të flini.

Merrni dy thelpinj hudhre pastaj vendosni në një enë pas kësaj filloni t'i shtypni deri sa të formohet një trajtë qulli i hudhrës.

I shtoni një lugë kafeje me vaj ulliri të nxehur dhe perzjejeni vazhdimisht deri sa të formohet një pomadë e trashë.

Sapo të jetë gati lyeni me pomadën vendin ku keni kallon dhe fashojeni me një gazë.

Përsëriteni ketë çdo mbrëmje derisa kalloja të shkëputet dhe të hiqet nga vendi ku është paraqitur.

Si ti largojme kallot,si ti sherojme kallot,sherimi i kallove,kallot dhe sherimi,sherimi i kallove,si largohen kallot,kalloja dhe sherimi i tyre
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat