Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Shkallët e mbiemraveMbiemrat kanë tri shkallë : pohore,krahasore dhe sipërore.


Pohore:Ky është futbollist i mirë.;


Krahasore:Ky është futbollist më i mirë se ai. ;


Sipërore:Ky është futbollisti më i mirë. ;


Mbiemrat kanë tri shkallë : pohore,krahasore dhe sipërore.


Pohore:Ky është futbollist i mirë.;


Krahasore:Ky është futbollist më i mirë se ai. ;


Sipërore:Ky është futbollisti më i mirë. ;
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat