Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Një e fshehtë në zemër - Analiza

Ne kete veper behet fjale per Mailesin dhe Misin. Keta ishin nje qift shume i lumtur qe jetonin ne nje qytet te vogel, ne Nju Bern. Pasi u martuan iu lindi nje djale qe e quajten Xhonas. Shtate vitet e marteses qene periudha me e lumtur e jetes se tyre. Por ne moshen njezet e nente vjeqare, Misin e vrane. Atehere Xhonasi ishte vetem pese vjeq, vdekja e saj shoi driten ne syte e tij. Qe kur e shoqja Misi vdiq e shtypur nga nje pirat i rruges jeta e Mailes Rajanit u duk se mori fund. Megjithate Mailesi e di se duhet te shkoj perpara dhe te mesoj te jetoj pa dashurine e madhe qe e ka shoqeruar shume moti duhej ta bente edhe per te birin Xhonasin e vogel. Ne kete gjendje te nje hidherimi te thelle duke vajtuar gezimin e jetes familiare pikerisht teksa mendon se nuk do te provoj kurre me dehjen e te dashuruarit Malesi takon Saren gruan qe do ta bej te ribesoj. Sara ishte mesuesja e te birit te tij Xhonasit. Ai e donte shume mesuesen e tij Saren. Me Saren vendos te ndertoj nje jete te re pas nje pervoje te trishtueshme bashkeshortore duhej ta filloj nje lumturi te re. Ai fillon ta ftoj neper darka Saren dhe shume shpejt ata u fejuan derisa Brajani vellai i Sares slzbuloi fshehtesine qe e kishte ruajtur qe moti. Ai tregoi qe ishte vrasesi i Misit por ai kishte dashur vete qe te paraqitej ne polici por ishte shume i lumtur nga lodhja e madhe qe e kishte kapluar ate dite , Misi ate nat ishte duke u kthyer ne shtepi. Duke ecur neper trotuar ajo u frikesua nga nje qen dhe i doli perpara makines. Keshtu qe Mailesi u zemrua shume me Saren qe nuk i kishte treguar shume fshehtesi. Por Sara i tregoi qe ajo as qe e kishte ditur kete. Pas disa kohesh Mailesi ia fale Brajanit dhe se kjo gje le te mbetet midis tyre dhe te mos u tregontegruas dhe femijeve qe do ti kete ne te ardhmen sepse ata do ta quanin vrases. Ndersa Brajani ia tregoi ngjarjen dhe i thote se ishte nje aksident. Ndersa Sara mendonte se lidhja ne mes tyre tanime kishte perfunduar. Edhe ashtu ndoshi ajo o largua nga Mailesi pa shprese dhe me lot ne sy. Tani Mailesi vendosi te largohej me Xhonasin per dy jave nga Nju Berni para festave. Pas dy javesh Mailesi dhe biri i tij u kthyen prap ne shtepin e tyre dhe per festen e krishlindjespasi Sara kishte vizituar prinderit e saj kur u kthye pa Mailesin dhe Xhonasin si dy qirinje te ndezur prane ders se baneses. Me pas Sara u martua me Mailesin dhe ata jetan te lumtur.  Ketu do te gjeni analizen apo referatin e vepres Një e fshehtë në zemër nga Nikolai Sparks Analiza,Nikolai Sparks,Nje e fshehte ne zemer analiza apo referat,e fshehta ne zemer ne zemer,Nikolai Sparks
Ne kete veper behet fjale per Mailesin dhe Misin. Keta ishin nje qift shume i lumtur qe jetonin ne nje qytet te vogel, ne Nju Bern. Pasi u martuan iu lindi nje djale qe e quajten Xhonas. Shtate vitet e marteses qene periudha me e lumtur e jetes se tyre. Por ne moshen njezet e nente vjeqare, Misin e vrane. Atehere Xhonasi ishte vetem pese vjeq, vdekja e saj shoi driten ne syte e tij. Qe kur e shoqja Misi vdiq e shtypur nga nje pirat i rruges jeta e Mailes Rajanit u duk se mori fund. Megjithate Mailesi e di se duhet te shkoj perpara dhe te mesoj te jetoj pa dashurine e madhe qe e ka shoqeruar shume moti duhej ta bente edhe per te birin Xhonasin e vogel. Ne kete gjendje te nje hidherimi te thelle duke vajtuar gezimin e jetes familiare pikerisht teksa mendon se nuk do te provoj kurre me dehjen e te dashuruarit Malesi takon Saren gruan qe do ta bej te ribesoj. Sara ishte mesuesja e te birit te tij Xhonasit. Ai e donte shume mesuesen e tij Saren. Me Saren vendos te ndertoj nje jete te re pas nje pervoje te trishtueshme bashkeshortore duhej ta filloj nje lumturi te re. Ai fillon ta ftoj neper darka Saren dhe shume shpejt ata u fejuan derisa Brajani vellai i Sares slzbuloi fshehtesine qe e kishte ruajtur qe moti. Ai tregoi qe ishte vrasesi i Misit por ai kishte dashur vete qe te paraqitej ne polici por ishte shume i lumtur nga lodhja e madhe qe e kishte kapluar ate dite , Misi ate nat ishte duke u kthyer ne shtepi. Duke ecur neper trotuar ajo u frikesua nga nje qen dhe i doli perpara makines. Keshtu qe Mailesi u zemrua shume me Saren qe nuk i kishte treguar shume fshehtesi. Por Sara i tregoi qe ajo as qe e kishte ditur kete. Pas disa kohesh Mailesi ia fale Brajanit dhe se kjo gje le te mbetet midis tyre dhe te mos u tregontegruas dhe femijeve qe do ti kete ne te ardhmen sepse ata do ta quanin vrases. Ndersa Brajani ia tregoi ngjarjen dhe i thote se ishte nje aksident. Ndersa Sara mendonte se lidhja ne mes tyre tanime kishte perfunduar. Edhe ashtu ndoshi ajo o largua nga Mailesi pa shprese dhe me lot ne sy. Tani Mailesi vendosi te largohej me Xhonasin per dy jave nga Nju Berni para festave. Pas dy javesh Mailesi dhe biri i tij u kthyen prap ne shtepin e tyre dhe per festen e krishlindjespasi Sara kishte vizituar prinderit e saj kur u kthye pa Mailesin dhe Xhonasin si dy qirinje te ndezur prane ders se baneses. Me pas Sara u martua me Mailesin dhe ata jetan te lumtur.  Ketu do te gjeni analizen apo referatin e vepres Një e fshehtë në zemër nga Nikolai Sparks Analiza,Nikolai Sparks,Nje e fshehte ne zemer analiza apo referat,e fshehta ne zemer ne zemer,Nikolai Sparks
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat