Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Kush është kryeqyteti i Australisë ?Kryeqytetet e Botes australis Kryeqytet i australis  ,Kush eshte kryeqyteti i australis , cili eshte kryeqyteti i australis,Kush osht kryeqyteti i australis, kryeqyteti i australis,australise,australia

 

 Kush është kryeqyteti i Australisë ?

Kryeqyteti i Australisë është Sidnei.
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie