Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ishte dimër !


Të sigurt që kishte rënë dëborë, ngarkuam gjërat e nevojshme në makinë dhe u nisëm për në mal.

Afër pikës së mbërritjes,pamë që kishte shumë trafik, dhe menduam se do të ktheheshim vonë, pasi pista do ishte e zënë, e mbushur plot për plot me njerëz.

Dikur më në fund mbëritem!

Zbritëm nga makina e po shikonim njëri-tjetrin në sy.

Dëbore s'kish gjëkundi.

Shkruar nga : Blertina Bislimi

 Ese Ishte dimër!,ese ishte dimer,dimri ese,ese per dimrin,ese ne dimer,

Të sigurt që kishte rënë dëborë, ngarkuam gjërat e nevojshme në makinë dhe u nisëm për në mal.

Afër pikës së mbërritjes,pamë që kishte shumë trafik, dhe menduam se do të ktheheshim vonë, pasi pista do ishte e zënë, e mbushur plot për plot me njerëz.

Dikur më në fund mbëritem!

Zbritëm nga makina e po shikonim njëri-tjetrin në sy.

Dëbore s'kish gjëkundi.

Shkruar nga : Blertina Bislimi

 Ese Ishte dimër!,ese ishte dimer,dimri ese,ese per dimrin,ese ne dimer,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat