Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

HipokritjaE pashë një mëngjes tek ecte me shpejtësi me flokët bojë mjalti, qe ia merrte era dhe mendova: "Kësaj femre nuk ja vlen t'i flasësh, është veçse një hipokrite, që jeton në vetmi dhe që i pëlqen vetmia"


I kalova pranë dhe mendova mos isha gabuar, por jo, sytë e saj flisnin më tepër se shumë gojë llafazane.

Ata sy vështronin rreth e rrotull, si për të zbuluar kush tjetër ishte duke e parë atë në këtë moment.

Sa sy të çuditshëm dhe te turbullt.

Jo ishte e kotë t'i flisja, megjithëse kishim kaq kohë që shkëmbenim e-maile dhe mesazhe shkrimesh, ajo nuk ishte gjë tjetër, veçse një plazmë fallco që donte të ishte gjithmonë sa më larg njerëzve...........

Shkruar nga: Blertina Bislimi

ese shqip,hipokritja,ese per hipokriten,hipokritin,ese


E pashë një mëngjes tek ecte me shpejtësi me flokët bojë mjalti, qe ia merrte era dhe mendova: "Kësaj femre nuk ja vlen t'i flasësh, është veçse një hipokrite, që jeton në vetmi dhe që i pëlqen vetmia"


I kalova pranë dhe mendova mos isha gabuar, por jo, sytë e saj flisnin më tepër se shumë gojë llafazane.

Ata sy vështronin rreth e rrotull, si për të zbuluar kush tjetër ishte duke e parë atë në këtë moment.

Sa sy të çuditshëm dhe te turbullt.

Jo ishte e kotë t'i flisja, megjithëse kishim kaq kohë që shkëmbenim e-maile dhe mesazhe shkrimesh, ajo nuk ishte gjë tjetër, veçse një plazmë fallco që donte të ishte gjithmonë sa më larg njerëzve...........

Shkruar nga: Blertina Bislimi

ese shqip,hipokritja,ese per hipokriten,hipokritin,ese
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat