Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Disa nga dobite trupore te namazit
Disa nga dobite trupore te namazit jane:

- Permireson punen e zemres.
- Gjalleron qelizat.
- Aktivizon aparatin tretes.
- Largon nervozizmin dhe pagjumesine.
- Shton imunitetin ndaj semundjeve dhe infeksioneve.
- Forcon muskujt dhe elasticitetin e kyçeve.
- Largon ankthin, forcon dhe i ben me elastike damaret.
- Forcon trupin ne pergjithesi dhe e çliron nga plogeshtia.
- Te dhuron elegancen ne trup dhe mprehtesine ne mendje.
- Te jep fuqi dhe te ben me aktiv.
- Te permireson te metat e trupit dhe deformimet.
- Te forcon perqendrimin dhe memorien.
- Perfiton cilesite e rezistences, te kurajos dhe te trimerise.
- Perfiton cilesite morale si rregullin, bashkepunimin dhe sinqeritetin.

 Disa nga dobite trupore te namazit jane,dobite e namazit,namazi dhe dobite e tij,cilat jane dobite e namazit,namazi dhe vlera e tij,namazet dhe vlera e tyre,namazi ne islamDisa nga dobite trupore te namazit jane:

- Permireson punen e zemres.
- Gjalleron qelizat.
- Aktivizon aparatin tretes.
- Largon nervozizmin dhe pagjumesine.
- Shton imunitetin ndaj semundjeve dhe infeksioneve.
- Forcon muskujt dhe elasticitetin e kyçeve.
- Largon ankthin, forcon dhe i ben me elastike damaret.
- Forcon trupin ne pergjithesi dhe e çliron nga plogeshtia.
- Te dhuron elegancen ne trup dhe mprehtesine ne mendje.
- Te jep fuqi dhe te ben me aktiv.
- Te permireson te metat e trupit dhe deformimet.
- Te forcon perqendrimin dhe memorien.
- Perfiton cilesite e rezistences, te kurajos dhe te trimerise.
- Perfiton cilesite morale si rregullin, bashkepunimin dhe sinqeritetin.

 Disa nga dobite trupore te namazit jane,dobite e namazit,namazi dhe dobite e tij,cilat jane dobite e namazit,namazi dhe vlera e tij,namazet dhe vlera e tyre,namazi ne islam
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat