Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dedikuar nënës !


Ndjeva aromën tënde për herë të parë.
Më ke parë e të kam parë duke qarë.
Në folezën tënde me mbajtë ngrohtë.
Më fale buzëqeshje,të fala lotë.
Ndonjëherë të kam mërzitur,
dhe padashje të kam lënduar
...por shpirti yt s'njeh mëri.
Jeton,dashuri për të dhuruar.

Ndjeva aromën tënde për herë të parë.
Më ke parë e të kam parë duke qarë.
Në folezën tënde me mbajtë ngrohtë.
Më fale buzëqeshje,të fala lotë.
Ndonjëherë të kam mërzitur,
dhe padashje të kam lënduar
...por shpirti yt s'njeh mëri.
Jeton,dashuri për të dhuruar.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat