Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Biologjia molekulare ?


Biologjia molekulare është degë e biologjisë e cila merret me formimin, ndërtimin, dhe veprimtarinë e makromolekulave thelbësore për jetën, si p.sh. proteinat, acidet nukleike (ADN dhe ARN), dhe veçanërisht rolin e tyre në riprodhimin qelizor dhe përçimin e të dhënave (informacioneve) gjenetike.
Çka është Biologjia molekulare ?,Biologjia molekulare,cfare eshte biologjia molekulare,qka eshte biologjia molekulare

Biologjia molekulare është degë e biologjisë e cila merret me formimin, ndërtimin, dhe veprimtarinë e makromolekulave thelbësore për jetën, si p.sh. proteinat, acidet nukleike (ADN dhe ARN), dhe veçanërisht rolin e tyre në riprodhimin qelizor dhe përçimin e të dhënave (informacioneve) gjenetike.
Çka është Biologjia molekulare ?,Biologjia molekulare,cfare eshte biologjia molekulare,qka eshte biologjia molekulare
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat