Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është artriti kronik juvenil ?
Artriti kronik juvenil është inflamacion kronik i indit lidhor,atakon fillimisht nyjet,por nuk kursehen nga dëmtimet edhe shumë organe e sisteme të tjera si: zemra,enët e gjakut,lëkura,indi nënlëkuror,sytë,organet viscerale dhe nervat periferik.


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi,Artriti kronik juvenil,artriti kronik juvenil kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  
 
Artriti kronik juvenil është inflamacion kronik i indit lidhor,atakon fillimisht nyjet,por nuk kursehen nga dëmtimet edhe shumë organe e sisteme të tjera si: zemra,enët e gjakut,lëkura,indi nënlëkuror,sytë,organet viscerale dhe nervat periferik.


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi,Artriti kronik juvenil,artriti kronik juvenil kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  
 

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat