Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cili është kryeqyteti i Venezuelës ?


Kryeqytetet e Botes Kryeqytet i Venezuelës  ,Kush eshte kryeqyteti i Venezuelës , cili eshte kryeqyteti i Venezuelës,Kush osht kryeqyteti i Venezuelës, venezuela, venezuela, kryeqyteti, venezuel,venesuel

Cili është kryeqyteti i Venezuelës ?


Kryeqyteti i Venezuelës është Karakasi.
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie