Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cili është kryeqyteti i Samoas ?
Kryeqytetet e Botes Kryeqytet i Samoas  ,Kush eshte kryeqyteti i Samoas , cili eshte kryeqyteti i Samoas,Kush osht kryeqyteti i Samoas,Samoa kryeqyteti i saj,samoa kryeqyteti samoas
 

Cili është kryeqyteti i Samoas ?

Kryeqyteti i Samoas është Apia.
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie