Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cili është kryeqyteti i Burkina Faso ?
Kryeqytetet e Botes Kryeqytet i Burkina Faso   ,Kush eshte kryeqyteti i Burkina Faso , cili eshte kryeqyteti i Burkina Faso ,Kush osht kryeqyteti i Burkina Faso ,burkina faso,burkina faso
  Cili është kryeqyteti i Burkina Faso ?

Kryeqyteti i Burkina Faso është Uagadugu.
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie