Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilët janë funksionet themelore të lukthit ?
Funksionet themelore të lukthit janë deponimi i ushqimit, përzierja e tij me sekretin gastrik, krijimi i himusit dhe përcjellja në zorrën dymbëdhjetëgishtore.

Cilët janë funksionet themelore të lukthit ?,funksionet e lukthit,cfare funksioni ka lukthi,cfare roli ka stomaku,cilat jane rolet e lukthit Funksionet themelore të lukthit janë deponimi i ushqimit, përzierja e tij me sekretin gastrik, krijimi i himusit dhe përcjellja në zorrën dymbëdhjetëgishtore.

Cilët janë funksionet themelore të lukthit ?,funksionet e lukthit,cfare funksioni ka lukthi,cfare roli ka stomaku,cilat jane rolet e lukthit 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat