Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë simptomat e vitiligos?Cilat janë simptomat e vitiligos?

Njerëzit të cilët kanë Vitiligo zakonisht së pari njoftohen me njolla te bardha (depigmentim) në lëkurën e tyre.

Këto njolla më shpesh gjenden ne fushat e ekspozuara të trupit në diell, duke përfshirë edhe duart, këmbët, krahet, fytyrën dhe buzët.

Fusha të tjera të përbashkëta ku shfaqen njolla të bardha janë sqetulla dhe ijët, dhe rreth gojës, syve, hundës, e kërthizës, organeve gjenitale, dhe rektum.
vitiligo simptomat e saj,kush jane simptomat e vitilogos,vitiligo shqip


Cilat janë simptomat e vitiligos?

Njerëzit të cilët kanë Vitiligo zakonisht së pari njoftohen me njolla te bardha (depigmentim) në lëkurën e tyre.

Këto njolla më shpesh gjenden ne fushat e ekspozuara të trupit në diell, duke përfshirë edhe duart, këmbët, krahet, fytyrën dhe buzët.

Fusha të tjera të përbashkëta ku shfaqen njolla të bardha janë sqetulla dhe ijët, dhe rreth gojës, syve, hundës, e kërthizës, organeve gjenitale, dhe rektum.
vitiligo simptomat e saj,kush jane simptomat e vitilogos,vitiligo shqip
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi