Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë lobet e mëlçisë ?

Cilat janë lobet e mëlçisë ?

Lobet e mëlçisë janë 4 dhe ato/ata janë:Lobus dexter, Lobus sinister,Lobus quadratus, Lobus caudatus 

Cilat janë lobet e mëlçisë ?,Melcia dhe lobet e saj,sa lobe i ka melcia,melqia dhe lobet,kush jane lobet e melqise
Cilat janë lobet e mëlçisë ?

Lobet e mëlçisë janë 4 dhe ato/ata janë:Lobus dexter, Lobus sinister,Lobus quadratus, Lobus caudatus 

Cilat janë lobet e mëlçisë ?,Melcia dhe lobet e saj,sa lobe i ka melcia,melqia dhe lobet,kush jane lobet e melqise
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi