Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë llojet e barkqitjeve sipas patogjenezës ?
Në bazë të patogjenezës dallojmë katër tipe themelore të barkqitjeve; osmotike, sekretore, motorike dhe barkqitjet për shkak të absorbimit jo të plotë në kolon.Në bazë të patogjenezës dallojmë katër tipe themelore të barkqitjeve; osmotike, sekretore, motorike dhe barkqitjet për shkak të absorbimit jo të plotë në kolon.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat