Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë hormonet kryesore që marrin pjesë në rregullimin e metabolizmit të ujit ?
Hormonet kryesore që marrin pjesë në rregullimin e metabolizmit të ujit dhe elektroliteve janë:vazopresina(hormoni antidiuretik) dhe aldosteroni.Hormonet kryesore që marrin pjesë në rregullimin e metabolizmit të ujit dhe elektroliteve janë:vazopresina(hormoni antidiuretik) dhe aldosteroni.
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi