Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cila është vetia themelore hemodinamike e stenozës aortale ?
Vetia themelore hemodinamike e stenozës aortale, është krijimi i dallimit të shtypjes midis barkushës së majtë dhe aortës (gradienti i shtypjes në grykën aortale) në sistolë.Vetia themelore hemodinamike e stenozës aortale, është krijimi i dallimit të shtypjes midis barkushës së majtë dhe aortës (gradienti i shtypjes në grykën aortale) në sistolë.
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi