Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Bishta qershie për largimin e gurëve nga veshkat

bishta qershie,bishtat e qershise,qershia dhe veshkat
Bishta qershie për largimin e gurëve nga veshkat

Si veprojnë bishtat e qershisë në largimin e gurëve,rërës dhe kristaleve nga veshkat ?


Lëndët apo substancat aktive që i përmbajnë bishtat e qershisë shtojnë urinimin duke mundësuar daljen e gurëve,rërës apo kristaleve nga veshkat dhe kështu pastrojnë edhe kanalet urinare.


Përdorimi

10 gram bishta qershie të tharë hidhen në një enë ku shtohen 300 gram ujë dhe zihet për 3-4 minuta.

Lihet të ftohet dhe pihet.

Pihen 2-3 doza të tilla në ditë.

Bishta qershie për largimin e gurëve nga veshkat, Si ti largojme guret nga veshkat me ane te mjekesise natyrale,mjekesia alternative,largimi i reres nga veshkat,largimi i kristaleve nga veshkat
bishta qershie,bishtat e qershise,qershia dhe veshkat
Bishta qershie për largimin e gurëve nga veshkat

Si veprojnë bishtat e qershisë në largimin e gurëve,rërës dhe kristaleve nga veshkat ?


Lëndët apo substancat aktive që i përmbajnë bishtat e qershisë shtojnë urinimin duke mundësuar daljen e gurëve,rërës apo kristaleve nga veshkat dhe kështu pastrojnë edhe kanalet urinare.


Përdorimi

10 gram bishta qershie të tharë hidhen në një enë ku shtohen 300 gram ujë dhe zihet për 3-4 minuta.

Lihet të ftohet dhe pihet.

Pihen 2-3 doza të tilla në ditë.

Bishta qershie për largimin e gurëve nga veshkat, Si ti largojme guret nga veshkat me ane te mjekesise natyrale,mjekesia alternative,largimi i reres nga veshkat,largimi i kristaleve nga veshkat
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat