Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Arra dhe dobitë kuruese të saj

Arra,arrat,arre

Fuqizues, pastrues, anti-infeksion, anti-mykotik, fuqizues i sistemit imun, nxites i melçise dhe shpretkes, largues i krimbave te barkut, ndihmues ne varferimin e gjakut (anemi), per infeksionet e stomakut, per infeksionet e bajameve, per infeksionet e brendshme kronike te sistemit riprodhues, per diabetin, per semundjet e grave (sekrecionet e bardha vaginale). 


Levorja e arres i jep butesi dhe shkelqim flokut.
Arra,arrat,arre

Fuqizues, pastrues, anti-infeksion, anti-mykotik, fuqizues i sistemit imun, nxites i melçise dhe shpretkes, largues i krimbave te barkut, ndihmues ne varferimin e gjakut (anemi), per infeksionet e stomakut, per infeksionet e bajameve, per infeksionet e brendshme kronike te sistemit riprodhues, per diabetin, per semundjet e grave (sekrecionet e bardha vaginale). 


Levorja e arres i jep butesi dhe shkelqim flokut.
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi