Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Alkooli dhe shtatzënia


Mbani mend se gjithçka që hani dhe pini shkon në mënyrë të drejtpërdrejtë edhe tek fryti apo foshnja.

Prandaj duhet të shmangni rreptësisht alkoolin, sepse është shumë e sigurt se do të ndikoj negativisht në zhvillimin e fetusit dhe paraqitjen e çrregullimeve në zhvillim tek fëmija.

qka ndikon alkooli ne shtatzani,a ndikon alkooli ne shtatzani

Mbani mend se gjithçka që hani dhe pini shkon në mënyrë të drejtpërdrejtë edhe tek fryti apo foshnja.

Prandaj duhet të shmangni rreptësisht alkoolin, sepse është shumë e sigurt se do të ndikoj negativisht në zhvillimin e fetusit dhe paraqitjen e çrregullimeve në zhvillim tek fëmija.

qka ndikon alkooli ne shtatzani,a ndikon alkooli ne shtatzani
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat