Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

10 të mirat e buzëqeshjes

10 të mirat e buzëqeshjes,buzeqeshja dhe te mirat e saj,te mirat e buzeqeshjes

1. Buzëqeshja na zbukuron.
2. Buzëqeshja ndryshon humorin.
3. Buzëqeshja heq stresin.
4. Buzëqeshja forcon sistemin imunitar.
5. Buzëqeshja ul tensionin e gjakut.
6. Buzëqeshja është ngjitëse.
7. Buzëqeshja ju bën më te rinj.
8. Buzëqeshja ndikon në të qënit të suksesshëm.
9. E qeshura shtyp eundorfinat (vrasësit e dhimbjeve) dhe serotoninën.
10. E qeshura ndihmon në të qënit pozitiv.

Atëherë ç'prisni?! Buzëqeshni! ^_^
10 të mirat e buzëqeshjes,buzeqeshja dhe te mirat e saj,te mirat e buzeqeshjes

1. Buzëqeshja na zbukuron.
2. Buzëqeshja ndryshon humorin.
3. Buzëqeshja heq stresin.
4. Buzëqeshja forcon sistemin imunitar.
5. Buzëqeshja ul tensionin e gjakut.
6. Buzëqeshja është ngjitëse.
7. Buzëqeshja ju bën më te rinj.
8. Buzëqeshja ndikon në të qënit të suksesshëm.
9. E qeshura shtyp eundorfinat (vrasësit e dhimbjeve) dhe serotoninën.
10. E qeshura ndihmon në të qënit pozitiv.

Atëherë ç'prisni?! Buzëqeshni! ^_^
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi