Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Shteti dhe ndihma e Allahut


"Vërtet Allahu e ndihmon shtetin e drejtë, edhe nëse është qafir (pabesimtar); e nuk e ndihmon shtetin e padrejtë, edhe nëse është musliman".

(Hoxha i Islamit, Ibn Tejmijje)

"Vërtet Allahu e ndihmon shtetin e drejtë, edhe nëse është qafir (pabesimtar); e nuk e ndihmon shtetin e padrejtë, edhe nëse është musliman".

(Hoxha i Islamit, Ibn Tejmijje)
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat