Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Sa është klirensi i kreatininës normalisht tek meshkujt dhe tek femrat ?
Sa është klirensi i kreatininës normalisht tek meshkujt dhe tek femrat ?
Klirensi i kreatininës tek meshkujt normalisht është 100-150 ml/min ndërsa te femrat është 85-125ml/min.
klirensi normat,sa eshte klirensi normal i kreatinines,kreatinina klirensi sa eshte,si eshte

Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie