Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ruajuni nga imoraliteti


Për këtë kemi thënien e të Dërguarit alejhi selam, i cili thotë: “O ju muslimanë, ruajuni nga imoraliteti, sepse nga ai vijnë të gjitha të këqijat. Në këtë botë të ikën fytyra, të shkurtohet jeta dhe të ndjek pas varfëria, ndërsa në botën tjetër të pret zemërimi i Allahut të Madhëruar, llogaria e keqe dhe ndëshkimi me zjarr.”

Për këtë kemi thënien e të Dërguarit alejhi selam, i cili thotë: “O ju muslimanë, ruajuni nga imoraliteti, sepse nga ai vijnë të gjitha të këqijat. Në këtë botë të ikën fytyra, të shkurtohet jeta dhe të ndjek pas varfëria, ndërsa në botën tjetër të pret zemërimi i Allahut të Madhëruar, llogaria e keqe dhe ndëshkimi me zjarr.”
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat