Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Rrushi i xhennetit

 

Muslimi përmend prej Ibn Abbasit, kur e kishte falur namazin e errësimit të diellit, ata që ishin prezent pyetën:

“O i Dërguari i Allahut, pamë se i shtrive duart pas diçka, pastaj u ndale?”
Ai tha:

“E pashë ‘Xhennetin dhe e shtriva dorën pas rrushit.Sikur ta kapja, ju do të kishit ngrënë prej tij derisa të jeni gallë.

(Hadith i vërtetë, Muslimi, 907).
 

Muslimi përmend prej Ibn Abbasit, kur e kishte falur namazin e errësimit të diellit, ata që ishin prezent pyetën:

“O i Dërguari i Allahut, pamë se i shtrive duart pas diçka, pastaj u ndale?”
Ai tha:

“E pashë ‘Xhennetin dhe e shtriva dorën pas rrushit.Sikur ta kapja, ju do të kishit ngrënë prej tij derisa të jeni gallë.

(Hadith i vërtetë, Muslimi, 907).
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat