Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Rrezet ultravjollce zhdukin rrezet infra të kuqe

A e keni ditur !?


Muhammedi salAllahu alejhi ue selem ne nje hadith thote:

" Kur gjeli kukuris, lavderoni Zotin se ai i sheh meleket, ndersa kur palle gomari, kerkoni mbrojtje te Allahu nga shejtani, sepse ai sheh shejtanin."


- Nje oftalmolog nga Egjipti kete e shpjegoi keshtu:
 

"Gjeli i sheh rrezet ultravjollce, ndersa syri i gomarit i sheh rrezet infra të kuqe. 

Shejtani eshte i perbere nga rrezet infra te kuqe, ndersa meleket nga rrezet ultravjollce. 

Prezenca e melekut, largon shejtanin. Rrezet ultravjollce kur jane prezente zhdukin rrezet infra të kuqe."

Dr. Ali Iljazi


rrezet ultravjollce,rrezet infra te kuqe,rrezet infra red,rreze te kuqe,rreze infrared
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie