Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

O Ti qe e kalon naten ne facebook dhe twitter


"O Ti qe e kalon naten ne facebook dhe twitter pse nuk po i jep vetes tende lemoshe dy rekate ne pjesen e trete te fundit te nates, te cilat jane me te vlefshem se kjo bote dhe qka ka ne te."

Dr.Aid al Karni (Allahu e ruajte)

"O Ti qe e kalon naten ne facebook dhe twitter pse nuk po i jep vetes tende lemoshe dy rekate ne pjesen e trete te fundit te nates, te cilat jane me te vlefshem se kjo bote dhe qka ka ne te."

Dr.Aid al Karni (Allahu e ruajte)
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat