Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Nëntë këshilla nga specialistët për ta lënë duhanin

Nëntë këshilla nga specialistët për ta lënë duhanin

1. Lere duhanin vetem per hater te Allahut [ poqese je Musliman ]

2. Besoni në vetveten dhe në suksesin tuaj.

3. Lexoni materiale serioze që t'i mësoni dëmet e cigares.

4. Qëndroni larg mjedisit ku pihet duhani.

5. Pranë vetës mos mbani sende që ju kujtojnë cigaren.

6. Rrini me njerëz të cilët ashtu si ju po përpiqen ta lënë cigaren.

7. Qëndroni larg pijes së kafes dhe të çajit të cilët mund t’ju nxitin për të pirë duhan.

8. Kur t’ju lindë dëshira për të pirë cigare shmangeni këtë ndjenjë duke ngrënë ndonje frut dhe duke kujtuar se jeni duke i bërë mëkat vetës.

9. Mjaft me duhanin! Me duhanin që po pin i dogje mushkerit! Lere atë të shpëtosh.


Nese doni te lexoni me shume rreth duhanit klikoni mbi Duhani
Nëntë këshilla nga specialistët për ta lënë duhanin

1. Lere duhanin vetem per hater te Allahut [ poqese je Musliman ]

2. Besoni në vetveten dhe në suksesin tuaj.

3. Lexoni materiale serioze që t'i mësoni dëmet e cigares.

4. Qëndroni larg mjedisit ku pihet duhani.

5. Pranë vetës mos mbani sende që ju kujtojnë cigaren.

6. Rrini me njerëz të cilët ashtu si ju po përpiqen ta lënë cigaren.

7. Qëndroni larg pijes së kafes dhe të çajit të cilët mund t’ju nxitin për të pirë duhan.

8. Kur t’ju lindë dëshira për të pirë cigare shmangeni këtë ndjenjë duke ngrënë ndonje frut dhe duke kujtuar se jeni duke i bërë mëkat vetës.

9. Mjaft me duhanin! Me duhanin që po pin i dogje mushkerit! Lere atë të shpëtosh.


Nese doni te lexoni me shume rreth duhanit klikoni mbi Duhani
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat