Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Kush e shpiku termometrin e parë ?


Kush e shpiku termometrin e parë ?

Termometrin e pare e shpiku Galileu Galileo më 1592.

kush e shpiku termometrin e pare,termometri i pare shpikesi
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie