Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kush e kerkon kenaqesine e Allahut


Percillet nga Aishja (radijAllahu anha) se i Derguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue selem) ka thene: "Kush e kerkon kenaqesine e Allahut duke i hidheruar njerezit, Allahu do te jete i kenaqur prej tij, dhe do beje te mundur qe edhe njerezit te jene te kenaqur prej tij. Ndersa ai qe kerkon kenaqesine e njerezve duke hidheruar Allahun, Allahu do te hidherohet me te, dhe do beje qe edhe njerezit te hidherohen me te."

(Ibn Hibani, 1/247)

Percillet nga Aishja (radijAllahu anha) se i Derguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue selem) ka thene: "Kush e kerkon kenaqesine e Allahut duke i hidheruar njerezit, Allahu do te jete i kenaqur prej tij, dhe do beje te mundur qe edhe njerezit te jene te kenaqur prej tij. Ndersa ai qe kerkon kenaqesine e njerezve duke hidheruar Allahun, Allahu do te hidherohet me te, dhe do beje qe edhe njerezit te hidherohen me te."

(Ibn Hibani, 1/247)
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat