Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ke provim, pune stresuese, apo ligjerim thuaje kete dua


Ke provim, pune stresuese, apo ligjerim thuaje kete dua...!?


Lutja e Musait alejhi selam drejtuar All-llahut subhanehu ue TeAela ; Sure Ta 'ha ajete 25 deri 28:


25. RABBI SHRAH LI SADRI - (O Zot zgjeroma gjoksin tim
26. VE JESSIR-EMRI - dhe bëre të lehtë punën time
27. VAHLUL UKDETEN MIN-LISANI - dhe zgjidhma gjuhën time
28. JEFKAHU KAVLI. - që të kuptojnë fjalët e mia ).

Ke provim, pune stresuese, apo ligjerim thuaje kete dua...!?


Lutja e Musait alejhi selam drejtuar All-llahut subhanehu ue TeAela ; Sure Ta 'ha ajete 25 deri 28:


25. RABBI SHRAH LI SADRI - (O Zot zgjeroma gjoksin tim
26. VE JESSIR-EMRI - dhe bëre të lehtë punën time
27. VAHLUL UKDETEN MIN-LISANI - dhe zgjidhma gjuhën time
28. JEFKAHU KAVLI. - që të kuptojnë fjalët e mia ).
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat